Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vrh E

 Vrh E ze spojení Ch.Bona Bohemia Pechos + Vinni the Mole Rags Puma.

Vinnýsek je mladý, hladký, se skvělou barvou a ještě úžasnějším PP. Jeho otec je skvělý Keysteel Crack Rags Puma, Ch CZ, EUR Jun Winner, Ch Jgd-D, Ch Jgd Kft, 10x BOB, Národní vítěz, Klubový vítěz mladých CZ, maminka Burbunya Black Majik, imp Austrálie, Ch AUS.

Převelice jsem se na toto spojení těšili. Bonička dává svým dětem nejen pěkný exteriér, ale i báječnou povahu. Ve spojení s Vinnýskovými australskými geny, ( a úžasnou tmavou barvou) by se mohlo jednat o velice zajímavé odchovy. Bude to i na delší čas poslední Boniččin vrh. V roce 2013 ji krýt neplánujeme a další vrhy budem zvažovat pouze za podmínek perfektního zdravý fenky - v r.2014 ji bude již 6let. Je pro nás členem rodiny a jejím hlavním životním posláním je především práce s dětmi a lov.
 

 Ch.Bona Bohemia Pechos

bona.jpg

 +

 Vinni the Mole Rags Puma

vinny.jpg


 

4893-800.jpg

 

 Na tomto místě se jistě hodí znovu zopakovat již mnohokrát řečené ( třeba si ušetřím mnohé vysvětlování v emailech či telefonátech :-)))) ) - pes s loveckou zkouškou NEROVNÁ SE pojašený šílenec co honí zajíce a srnečky. Naopak. Pes při zkoušce prokazuje jak je před zvěří ovladatelný, nebo jí se výstřelu (nenadálého hluku) a je poslušný při jakékoliv situaci. Nezapomínejme proč byl JRT vyšlechtěn a co bylo jeho posláním. Vždyť povaha je jedním z hlavních rysů těchto malých nebojácných pracantů. A kde jinde ji nejlépe vyzkoušíte? Ano, v běžné praxi či při pracovní zkoušce. Doma na gauči či ve výstavním kruhu je hrdinů spoustu - realita je poté ovšem naprosto jiná a v mnoha případech i smutná.

Proto mají naši psi loveckou zkoušku, pracují s dětmi, jsou součástí naší rodiny - protože charakter je pro nás stejně důležitý jako exteriér.

Výstavy a chov nejsou podmínkou prodeje našich štěňátek i když budeme samozřejmně rádi, pokud budou páníci aktivní a budou se našim mimnkům věnovat v jakémkoliv směru. Rádi s čímkoliv poradíme a pomůžeme.

 

FOTOGALERIE

 

22.4. Máme štěňátka!     We have puppies!

 

 Fena - Endy Admiko - Prodaná - Estonskofena-3---2.jpg

 dsc06006.jpg

dsc06904.jpg

 

 Fena - Ebonny Admiko -SOLD, hladká fena výstavních předpokladů  - Smooth show quality!

fena-4--1.jpg

dsc06077.jpg

 dsc06851.jpg

dsc07068.jpg

 

Fena - Ellis Admiko - SOLD

fena-1---1.jpg

 dsc06116.jpg

dsc07122.jpg

 

 Fena -   Eirlys Ebbi Admiko - Prodanáfena-2---2.jpg

 dsc06102.jpg

dsc06853.jpg 

 

Fena - Ennie Admiko - PRODANÁ - SLOVENSKO

fena-5---1.jpg

dsc05976.jpg 

 dsc06083.jpg

 

Pes - EDDY Admiko - Prodanýpes.jpg

 dsc06133.jpg

 

dsc06854.jpg