Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vrh D

311335_1982737693548_565235854_n.jpg 

FOTOGALERIE

Pedigree vrh D - ZDE  - i s obrázky některých příbuzných

Na tomto místě se jistě hodí znovu zopakovat již mnohokrát řečené ( třeba si ušetřím mnohé vysvětlování v emailech či telefonátech :-)))) ) - pes s loveckou zkouškou NEROVNÁ SE pojašený šílenec co honí zajíce a srnečky. Naopak. Pes při zkoušce prokazuje jak je před zvěří ovladatelný, nebo jí se výstřelu (nenadálého hluku) a je poslušný při jakékoliv situaci. Nezapomínejme proč byl JRT vyšlechtěn a co bylo jeho posláním. Vždyť povaha je jedním z hlavních rysů těchto malých nebojácných pracantů. A kde jinde ji nejlépe vyzkoušíte? Ano, v běžné praxi či při pracovní zkoušce. Doma na gauči či ve výstavním kruhu je hrdinů spoustu - realita je poté ovšem naprosto jiná a v mnoha případech i smutná.

Proto mají naši psi loveckou zkoušku, pracují s dětmi, jsou součástí naší rodiny - protože charakter je pro nás stejně důležitý jako exteriér.

Výstavy a chov nejsou podmínkou prodeje našich štěňátek i když budeme samozřejmně rádi, pokud budou páníci aktivní a budou se našim mimnkům věnovat v jakémkoliv směru. Rádi s čímkoliv poradíme a pomůžeme.

Miminka dostanou na cestu do nových domovů výbavičku. 

vybavicka.jpg

..................................................................................................................................

Fena 1 - Female - Dandýs Daisy Admiko1.jpg

 To samé šídlo jako Davinci je i hladká Dandynka. Taktéž neunávná aportérka, hlasitá, mazlivá, prostě zlatíčko! Navíc naprosto nádherná! Obě oční linky dobarvené již nyní :-)  

dsc03055.jpg

 

 

 

 

Fena 2 - Female - Dellis Admiko

2.jpg

 dsc03065.jpg

 

 

 

 

Fena 3 - Female - Di Lovely Admiko

3.jpg

dsc03058.jpg 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fena 4 - Female - Dark Lady Admiko

4.jpg 

Naše zlatíčko Laydynka :-) Hodná fenečka, stín naší Mirunky. Kamarádská, klidnější ovšem též  hlasitá :-)

  dsc02975.jpg

 

Fena 5 - Female - Dee Diamond Admiko 5.jpg

dsc02965.jpg

  

Pes - Male - Davinci Admiko6.jpg

Nádherný pejsek Davinci je velice aktivní, náruživý aportér všech hraček. Byl by skvělým loveckým psem, parťákem na agi, ale jistě se díky zajímavému exteriéru a barvě neztratí ani ve výstyvním kruhu! Dá mi hoooodně moc přemlouvání abych ho někomu předala :-( Je totiž naprosto úžasný!

dsc02961.jpg

 

 

dsc03071.jpg